ПРОВЕДЕНО ВИЇЗНИЙ СЕМІНАР З ОХОРОНИ ПРАЦІ

3 липня 2014р, Новини. Прес-служба

27 червня 2014 року на базі Труханівського лісництва ДП «Сколівське лісове господарство» проведено виїзний семінар з головними інженерами та спеціалістами з охорони праці підприємств Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства.




У нараді взяли участь начальник Державної інспекції нагляду у соціально-культурній сфері, агропромисловому комплексі, легкій та деревообробній промисловості Віктор Курило, головний державний інспектор цієї ж інспекції Юрій Джижула, заступник начальника Львівського ОУЛМГ Юрій Громяк, посадові особи підприємств управління лісового та мисливського господарства, представники адміністрації району і профспілок. Захід проведено з метою недопущення травмування працівників лісової галузі області та розгляду практичних питань охорони праці під час ведення робіт, надання дієвої допомоги керівникам та працівникам лісгоспів.

Представниками теруправління Держгірпромнагляду проведено аналіз нещасних випадків, що стаються у галузі та причини травмування працівників, зосереджено увагу на основних питаннях безпечного ведення робіт, у тому числі лісосічних робіт та експлуатації автотракторної техніки. Начальник Державної інспекції нагляду у соціально-культурній сфері, агропромисловому комплексі, легкій та деревообробній промисловості Віктор Курило наголосив присутнім керівникам, що саме їхній підхід до виконання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки безпосередньо впливає на ставлення до дотримання інструкцій їхніми підлеглими. Слід також звернути увагу на якість навчання з охорони праці та фаховий рівень працівників, які виконують роботи підвищеної небезпеки, розробити заходи, що спрямовані на запобігання випадків травмування працівників, створення безпечних та здорових умов праці.

Окрім того, представники Державної інспекції нагляду у соціально-культурній сфері, агропромисловому комплексі, легкій та деревообробній промисловості оцінили рівень підготовки вальників лісу у змаганнях підприємств Львівського ОУЛМГ, який цього дня проходив у Труханівському лісництві. Учасники змагань продемонстрували, що вміють працювати якісно та безпечно. Представники Держгірпромнагляду побажати усім учасникам заходу, аби про безпеку вони пам’ятали не лише на змаганнях, а щохвилини під час роботи у лісі.

Відділ лісових ресурсів, машин та технологій

Львівського ОУЛМГ


 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління