З турботою про відпочиваючих

21 липня 2014р, Новини. Прес-служба

У сучасних умовах взаємодії людини і природи, виникає необхідність у планомірному використанні природних багатств для задоволення суспільних потреб, організації особливого виду прородокористування — рекреаційного.

Славський держлісгосп один з найперспективніших регіонів не тільки Львівщини, але й усієї України. Все більше зростає кількість відвідувачів даної території, а зараз особливо враховуючи складну ситуацію в Україні, збільшився потік людей зі східних регіонів. Рекреаційна діяльність лісгоспу займає одне з пріоритетних напрямів його роботи. Для приваблення громадян за ініціативи директора Кокоця С.Ю. при в'їзді в смт. Славськ будується альтанка, за проектом місцевого жителя Фрегели І.С.

В мальовничий куточок на ріці Рожаночка щорічно приїжджають громадяни з усієї України та країн СНД для проведення спортивного фестивалю “Зелемінь”, саме тут облаштовано місце відпочинку з одноіменною назвою. Для відпочиваючих встановлені дві альтанки, виставлено інформаційні аншлаги про червонокнижні види рослин та тварин, що водяться на даній території, про правила поведінки в лісі, поводження з вогнем та інше, тому наші місця можна віднести і до пізнавально-туристичних.

У 2013 році в урочищі “Буклагів”, була збудована лісова дорога протяжністю 5,6 км, яка цього року облаштована альтанкою та інформаційними аншлагами в пізнавальних цілях, збудована вона з метою проведення пішохідного та веловідпочинку. Зараз вздовж дороги ведеться вирубка сухостійних насаджень замість яких восени планується створити біологічно-стійкі культури, які будуть приваблювати відпочиваючих цікавим складом.

В планах лісгоспу облаштування нових місць для відпочинку наших громадян. В недалекій перспективі створення нового об'єкту при в'їзді в с. Тухля на р. Опір.

Леляк Володимир,

інженер лісових культур

 ДП “Славське лісове господарство”

http://www.slavsklis.com.ua

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління