Відпочинок на природі

5 серпня 2014р, Новини. Прес-служба

В розпалі літніх канікул діти гуртка «Щасливе дитинство», що діє при церкві Святої Євхаристії смт. Бориня поєднали приємне з корисним. Вони відвідали ДП "Боринське лісове господарство", де мали можливість як відпочити на природі, так і оглянути базовий лісорозсадник. Діти ознайомились з роботою по вирощуванню садивного матеріалу як у відкритому грунті так і в контрольованому середовищі (теплицях). Також вони багато дізналися про рослини, їх походження, дендрологічні особливості та декоративні властивості. Найбільше дітям сподобалися оранжерея та центр відтворення рідкісних та зникаючих видів рослин, де вирощуються саджанці туї, самшиту, гінкго, ялівцю та барбарису. Змістовну та цікаву екскурсію провів головний лісничий лісгоспу Земан Віталій Васильович.

Діти грали у різні ігри, розповідали історії і згадували різні кумедні випадки, які траплялися з ними протягом останнього року. Було зроблено багато фотознімків на згадку про незвичайний відпочинок, адже відпочинок – це найважливіша запорука здоров'я. Тому потрібно вести активний спосіб життя, щоб бути здоровим протягом усього року.

Ми завжди раді відвідувачам і прикладемо максимум зусиль, щоб всім тут сподобалось і вони знову хотіли сюди повернутись.


ДП "Боринське лісове господарство" 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління