Щоб зеленіли діброви

21 серпня 2014р, Новини. Прес-служба

Дуб звичайний одна із найпоширеніших та найцінніших деревних порід. За останні десятиріччя за рахунок погіршення екології спостерігається зменшення площ дібров.

Днями на території Рогізнянського лісництва ДП "Рава-Руське лісове господарство" було проведено семінар "Стан та перспективи збільшення площ дуба звичайного". Головний лісничий підприємства Музика М.М. ознайомив учасників з динамікою змін площ дубових насаджень з 1980 року по 2014 рік, а також проінформував про стан лісонасіневої бази лісгоспу. У виступі було відмічено, що збір жолудя проводиться з постійних лісонасіневих ділянок на площі 18,1га та плюсових дерев дуба звичайного.

Вирощення дуба у розсаднику було показано лісничим Рогізнянського лісництва Заником І.Б. Інженер лісових культур лісгоспу Маланчук М.М. продемонстрував присутнім способи посадки та догляду за лісовими культурами у кварталах 44,47,51,57,59 Рогізнянського лісництва.

Інженер лісового господарства Волянюк А.В. у кварталі 44 ознайомив з проведеними рубками освітлення, прочищення та прорідження.

В семінарі взяли участь лісничі та помічники лісничих ДП "Рава-Руське лісове господарство". По підсумках семінару було прийнято рішення про збільшення площ посадки дубових насаджень на 10% починаючи з 2015 року. 

ДП "Рава-Руське лісове господарство" 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління