Понад 9 млн. грн. підприємства Держлісагентства направили на допомогу українській армії та постраждалим в АТО

21 серпня 2014р, Новини. Прес-служба

Незважаючи на непростий для нашої держави час, лісівники усієї країни долучаються до вирішення загальнонаціональних завдань – постійно допомагаючи українській армії та постраждалим в АТО. З березня поточного року лісогосподарськими підприємствами Держлісагентства постійно надається гуманітарна допомога.

Станом на 20.08.14 зі всіх управлінь лісового та мисливського господарства було направлено на забезпечення обороноздатності країни понад 9,2 млн. грн. Ці кошти є добровільними внесками працівників галузі, а також лісгоспів, профкомів.

Більше 6 млн. грн. із загального збору перераховано на різні заходи: благодійний фонд оборони, на лікування поранених, допомога сім’ям загиблих, мобілізаційну роботу.

В тому числі зібрано 1 млн. 350 тис. на придбання товарно-матеріальних цінностей. Було закуплено військову амуніцію: каски, бронежилети, берци, катанки. Також медикаменти для потерпілих, продукти харчування, засоби гігієни, речі для облаштування побутових умов та інше.

Значну частину допомоги держлісгоспи надали для потреб військових формувань та відновлення інфраструктури Донбасу – лісом та лісоматеріалами: 1000 куб. м пиломатеріалів, 2600 куб. м дров.

Наразі припинити постачання допомоги на Донбас лісівники не збираються. На черзі готується нова відправка гуманітарного вантажу.

Дізнатися більше про те, що нового відбувається в лісовій галузі України? Як у цей непростий для країни час виживають, контролюють та захищають ліс українські лісівники? Дивіться у «Лісовій варті» щосереди о 22:15, з повтором у четвер о 17:30. 

Інформація про направлення коштів на заходи із забезпечення оборони держави по Держлісагентству України

  http://dklg.kmu.gov.ua

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління