На засіданні колегії розглянуто стан охорони лісів від пожеж та підсумки роботи підприємств Львівського ОУЛМГ з питань запобігання і протидії корупції

3 вересня 2014р, Новини. Прес-служба

02 вересня 2014 року відбулось засідання колегії Львівського ОУЛМГ під головуванням першого заступника начальника управління Анатолія Дейнеки, за участі членів колегії, директорів державних лісогосподарських підприємств.

З інформацією про стан охорони лісів від пожеж у лісогосподарських підприємствах Львівського ОУЛМГ виступив заступник начальника управління Целень Я. П. Він повідомив, що на даний час лісогосподарськими підприємствами проведено ряд інженерно-технічних заходів:

- влаштовано мінералізованих смуг протяжністю 351 км;

- проведено догляд за мінералізованими смугами протяжністю 1771 км;

- перекрито 375 шт. позапланових доріг;

- виставлено 259 шт. наглядної агітації;

- встановлено 124 шт. нових шлагбаумів:

- проведено 94 виступи в засобах масової інформації;

- прочитано 428 лекцій та бесід на протипожежну тематику.

З виявлення порушників правил пожежної безпеки проведено 506 рейдів, складено 119 протоколів, сума штрафів становить 2975 грн. З метою попередження виникнення лісових пожеж системи відеоспостереження за лісовими масивами діють в ДП «Жовківське лісове гопсподарство» та ДП «Радехівське лісомисливське господарство». Керівникам лісогосподарських підприємств було наголошено тримати на постійному контролі стан протипожежного захисту лісів на ввіреній території. 

Про підсумки роботи підприємств Львівського ОУЛМГ з питань запобігання і протидії корупції у першому півріччі 2014 року колегію інформувала головний спеціаліст із внутрішнього аудиту Лаба Г.В. Доповідач довела до уваги присутніх хід виконання завдань та заходів «Державної програми щодо запобігання та протидії корупції на 2011-2015 роки» та повідомила, що за І півріччя 2014 року працівники Львівського ОУЛМГ до кримінальної або адміністративної відповідальності за корупційні правопорушення не притягались. На веб-сайті Львівського ОУЛМГ в розділі «Запобігання проявам корупції» наведено щорічні звіти про результати проведення заходів щодо запобігання і протидії корупції, а також забезпечується функціонування та оновлення розділів сайту про "Адміністративні послуги"  та "Доступ до публічної інформації".  

В рамках засідання колегії значну увагу приділено розгляду питання «Про результати проведення аудиту Держлісагентства у ДП «Буське ЛГ», ДП «Рава-Руське ЛГ», ДП «Стрийське ЛГ» та ДП «Турківське ЛГ». В період з 21.07.2014 по 08.08.2014 аудиторською групою Державного агентства лісових ресурсів України було проведено аудит діяльності окремих державних підприємств, що входять до сфери управління Львівського ОУЛМГ щодо законності та достовірності фінансової звітності, правильності ведення бухгалтерського обліку, дотримання законодавчих актів та планів з питань фінансово-господарської діяльності і збереження активів. За підсумками обговорення, з метою впровадження аудиторських рекомендацій та усунення виявлених недоліків і порушень, колегія Львівського ОУЛМГ ухвалила проект постанови та наказу за результатами планових аудитів.

Прес-служба Львівського ОУЛМГ
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління