Міністр АПК України Ігор Швайка разом із Головою Держлісагентства Валерієм Черняковим відкрили 13-ту міжнародну виставку "LISDEREVMASH-2014"

1 жовтня 2014р, Новини. Прес-служба

30 вересня у Києві Ігор Швайка та Валерій Черняков урочисто відкрили 13-ту Міжнародну виставку обладнання та технологій для лісового господарства, деревообробної та меблевої промисловості – «LISDEREVMASH-2014».

У вступному слові міністр подякував українським виробникам за їхню сумлінну працю у нелегкий для країни час, і разом з тим наголосив, що через таку можливість спілкування, як виставки, ми просуватимемося з Вами вперед до створення сильної, заможної української України.

В свою чергу очільник лісового відомства зазначив: «Дуже показовим є те, що в нас проводиться такий галузевий захід, на якому представлені нові інструменти, нове технологічне устаткування, впровадження яких забезпечить раціональне використання лісосировинних ресурсів, а також покращить переробку деревинної сировини».

Користуючись нагодою організатори заходу також привітали учасників та гостей виставки, побажавши усім плідної роботи.
"LISDEREVMASH" – це щорічний галузевий захід, який відбувається за сприяння Держлісгентства України. В експозиції виставки представлене лісопильне обладнання, верстати для виробництва меблів, інструменти, а також технології виготовлення деревного біопалива та твердопаливні котли.


Прес-служба Держлісагентства

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління