Голова Держлісагентства Валерій Черняков разом із радником Андріяном Гутником взяли участь в урочистому святкуванні 140-річчя Національного лісотехнічного університету України

27 жовтня 2014р, Новини. Прес-служба

24 жовтня у Львові відбулися урочистості з нагоди визначної події – святкування 140-річчя з моменту заснування першого на теренах Західної України лісівничого навчального закладу – Національного лісотехнічного університету.

Привітати викладачів та студентів ВУЗу прийшли випускники минулих років та уславлені попередники нинішнього покоління студентів – відомі державні й громадські діячі. Зокрема, особисто поздоровити навчальний заклад завітали голова Львівської обласної ради Петро Колодій, виконуючий обов’язки голови Львівської облдержадміністрації Юрій Турянський (який зачитав привітання від президента України Петра Порошенка), а також народний депутат України Ірина Фаріон.

З нагоди ювілею привітання надійшли від Міністра освіти України Сергія Квінта, з побажаннями «Вчитися жити у гармонії з природою!».

Серед почесних гостей, свій рідний виш прибув привітати і Голова Державного агентства лісових ресурсів України Валерій Черняков разом із радником Андріяном Гутником. Головний лісник країни побажав усім присутнім доброго здоров’я, успіхів у роботі й навчанні. А також нагадав присутнім про славетну історію лісотеху, випускників, які сьогодні є успішними науковцями, фахівцями лісового профілю, й підкреслив, що на даному етапі ВУЗ продовжує працювати в тому напрямку аби студенти мали високі результати у навчанні, науково-дослідній роботі.

Урочистості розпочалися із вшанування всіх загиблих військовослужбовців у зоні АТО, серед яких були лісівники, хвилиною мовчання. А потім всі разом здійснили священний обряд молитви.

Не обійшлося цього знаменного дня без подарунків. Керівництво Держлісагентства України відзначило викладацький колектив подяками та нагородило почесними грамотами. Найкращому студенту лісотеху подарували планшетний комп’ютер.

В свою чергу кращим працівникам вручено грамоти за вагомий внесок в розвиток університету від Верховної ради України, Львівської обласної державної адміністрації, Львівської обласної ради та нагрудні знаки за досягнення від Міністерства освіти.

До святкового дійства приєднались також лісівники Львівщини, Закарпаття та Буковини.


Прес-служба Держлісагентства
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління