Відбулася виїзна колегія Держкомлісгоспу України

30 серпня 2010р, Новини. Прес-служба

26 серпня 2010 року на базі Львівського обласного управління лісового і мисливського господарства відбулась розширена виїзна колегія Держкомлігоспу України, під головуванням Голови Комітету - Миколи Шершуна. В колегії взяли участь представники Кабінету Міністрів України, голови адміністрацій Карпатських областей, представники Мінприроди, Держкомзему, Держводгоспу, НАНУ, начальники обласних управлінь лісового і мисливського господарства, представники громадських екологічних організацій та засобів масової інформації.

Всихання смерічників, Зелем'янківське лісництво, ДП Сколівський лісгосп, 26.08.2010

 Колегія відбулася на базі Національного природного парку "Сколівські Бескиди" та Зелем'янківського лісництва Сколівського лісгоспу.

Учасники колегії ознайомилися з екологічно безпечними технологіями заготівлі деревини, австрійським досвідом будівництва лісових доріг а також лісогосподарськими заходами, які спрямовані на вирішення проблеми всихаючих похідних ялинників.

Будівництво лісової дороги, Зелем'янківське лісництво, ДП Сколівський лісгосп, 26.08.2010

Ключовою темою під час огляду об'єктів колегії стали еколого-економічні напрямки ведення лісового господарства у Карпатському регіоні.

Повітряно-трелювальна установка, Зелем'янківське лісництво, ДП Сколівський лісгосп, 26.08.2010

Засідання колегії, що відбулося у актовому залі Сколівського лісгоспу спробувало найти відповіді на поставлені питання. Серед виступаючих було піднято питання розроблення для Карпатського регіону окремої державної програми розвитку, що дозволило б залучити низку необхідних інструментів для розбудови інфраструктури регіону та залучення інвестицій.

Виїзна колегія Деркомлісгоспу України, Зелем'янківське лісництво, ДП Сколівський лісгосп, 26.08.2010

Віце-прем'єр-міністром України Віктором Слаутою було наголошено, що Держкомлісгосп повинен мати увесь лісовий фонд. На його думку, це дозволить застосувати раціональніші підходи до користування лісовими ресурсами.

Прес-служба Львівського ОУЛМГ

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління