Курс на оновлення техніки

10 грудня 2014р, Новини. Прес-служба

Державні підприємства лісового господарства Львівського ОУЛМГ в 2014 році продовжили напрям на переозброєння та оновлення лісозаготівельної та лісовозної техніки.

За власні кошти підприємств придбано 6 нових тракторів МТЗ на суму 1,4 млн. грн.

Крім цього, Бродівським лісгоспом закуплено перший в області форвардер Амкадор 2662-01. вартістю 240 тис доларів, Бібрським лісгоспом лісовозну машину МЛВ-11МА5051 вартістю 270 тис грн., Золочівським лісгоспом лісову вантажно-транспортну машину МТП-461.1. вартістю 370 тис. грн. Названа техніка призначена для збору, завантаження та транспортування з лісосік лісопродукції та виконання навантажувально-розвантажувальних робіт при сортуванні та складуванні деревини.

Ці трактори та машини використовуються для підвезення та навантаження деревини і поступово витісняють техніку, яка фізично зношена та морально застаріла.

В 2014 році також придбано 6 вантажних автомобілів на суму 1,2 млн. грн.

Для механізації навантаження лісопродукції на верхніх складах закуплено 5 гідроманіпуляторів на суму 1,1 млн. грн., для навантаження лісопродукції на нижньому складі Славським лісгоспом придбано автонавантажувач Лінде Н25Т вартістю 300 тис. грн.

З метою забезпечення збереження корисних властивостей лісів, їх природного відновлення державними підприємствами Сколівське ЛГ та Славське ЛГ придбано мобільні канатні установки МОZ-300 Словенської компанії «Тайфун» вартістю 52 тис. євро. за одиницю.

Значно обновився за 2014 рік бензиномоторний інструмент для заготівлі лісу та догляду за ним. На протязі минулого року придбано:

62 бензопили на суму 284 тис. грн.
- 6 кущорізів на суму 48 тис. грн.

Пошук нової сучасної техніки та її придбання продовжується. Всього в 2014 році лісгоспами Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства закуплено техніки на суму 10,5 млн. грн.

І.Л.Коновалець, 

начальник відділу лісових ресурсів
машин та технологій Львівського ОУЛМГ


 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління