БИРКИ НА ЯЛИНКАХ - ДЕТАЛЬНО ПРО ПОСЛУГУ

11 грудня 2014р, Новини. Прес-служба

Громадяни, які щиро переймаються долею лісів нашої країни, вболівають за збереження нашого довкілля повинні купувати новорічні ялинки лише зі спеціальною биркою, оскільки ялинка без бирки є незаконно зрубаною в лісі.

«Встановлення державного контролю із застосуванням електронного обліку деревини має за мету протидію незаконним рубкам та тіньовій реалізації новорічних ялинок з екологічно забруднених місць Чорнобильської зони. Хочу особисто звернутися до кожного громадянина свідомо купувати новорічні дерева виключно із захисними бирками, аби не стати співучасником протиправних дій та не сплачувати штрафи, - зауважує Голова Держлісагентства України Валерій Черняков.

Кожен громадянин може самостійно, у зручний для нього спосіб перевірити легальність новорічних ялинок, які він планує купити.

Це можна зробити декількома способами:

· Зателефонувати на ГАРЯЧІ ТЕЛЕФОННІ ЛІНІЇ ОПЕРАТИВНИХ ШТАБІВ (044) 209-69-37 або (044) 209-69-40. Назвати номер бирки якою маркована ялинка чи партія ялинок і отримати інформацію про місце і дату заготівлі, найменування підприємства, що здійснило заготівлю новорічних дерев та його підпорядкованість.

· Зателефонувати за номером гарячої лінії до оперативного штабу обласних управлінь лісового та мисливського господарства (контакти на сайті ОУЛМГ).

· ПОХОДЖЕННЯ ЯЛИНКИ МОЖНА ВСТАНОВИТИ ЗАЙШОВШИ НА САЙТ http://www.ulk.gov.ua/index.php/forestcheckmain


 Прес-служба Держлісагентства

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління