У Львівському ОУЛМГ відбулась розширена нарада з питань організації та проведення біржових торгів

12 грудня 2014р, Новини. Прес-служба

11 грудня 2014 року в приміщенні Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства відбулась розширена виробнича нарада за участю головних інженерів, інженерів відповідальних за реалізацію продукції державних підприємств лісових господарств області та головних спеціалістів управління.

Основним питанням наради було організація та проведення біржових торгів, формування лотів на торги, складання графіків поставки лісопродукції. В черговий раз учасникам наради наголошено, що основним завданням лісогосподарських підприємств є першочергове забезпечення внутрішнього товаровиробника сировиною.

На нараді були розглянуті питання про перспективи виконання виробничих завдань в поточному році, стан виконання договірних зобов’язань по реалізації продукції на внутрішньому та зовнішньому ринках в 2014 році, хід будівництва лісових автомобільних доріг, стан охорони праці в підвідомчих підприємствах.

З детальним аналізом стану справ виробничої діяльності і реалізації продукції та перспективи роботи в 2015 році виступив заступник начальника управління-головний інженер Львівського ОУЛМГ Громяк Ю.О. По кожному з напрямків виробничої діяльності виступили головні спеціалісти управління.

Прес-служба Львівського ОУЛМГ


 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління