Незаконно зрубана новорічна “красуня” - карається законом

29 грудня 2014р, Новини. Прес-служба

Незабаром Новий Рік, Різдво Христове та інші зимові свята. Їх незмінним атрибутом є ялинка. Ялиця біла - особливо популярна порода дерева, яке використовується на новорічну ялинку: вона красива і протягом тривалого часу не осипається.

Лісівники державного підприємства “Славське лісове господарство” запланували заготовити для реалізації 900 шт. новорічних ялинок, завдавши найменшої шкоди лісові, так як всі ялинки будуть заготовлятись в основному вздовж ліній електропередач або шляхом переробки хворосту ліквідного від рубок пов'язаних з веденням лісового господарства.

Державним агентством лісових ресурсів України впроваджено систему контролю за заготівлею та реалізацією шляхом прикріпленням до кожної ялинки бирки зі штрих кодом, де вказана інформація про походження ялинки. При легальній заготівлі ялинки, система видасть інформацію про область заготівлі, назву заготівельника та його підпорядкування.

Придбати новорічну ялинку можна буде на ялинковому базарі біля торгового павільйону «Лісовичок» в с.Тухля та на садибах Тухлянського, Рожанського, Опорецького, Головецького та Климецького лісництв. Для запобігання незаконному вирубуванню новорічних ялинок, на підприємстві посилено охорону хвойних молодняків та створено рейдові бригади спільно з працівниками міліції.

Отже, зрубав ялинку самовільно — чекай покарання. Всі ці заходи та системи спрямовані на те, щоб запобігти незаконним вирубуванням ялинок та нелегальній їх реалізації.

Шановні громадяни, жителі сіл та міста Сколівського району, адміністрація ДП “Славське лісове господарство” звертається до Вас з проханням, якщо Вам потрібно придбати новорічну ялинку, звертайтесь до нас за адресою с.м.т. Славсько, вул. О.Степанівни,7 тел./факс (03251) 42-4-88, у жодному випадку не наносіть шкоди лісу. Інформація про вартість новорічних ялинок, які можна придбати на підприємстві, знаходиться на офіційному сайті ДП “Славське лісове господарство”.

Станом на 26.12.2014 року, лісогосподарськими підприємствами Львівського ОУЛМГ реалізовано 3217 шт. новорічних ялинок на загальну суму 205749 грн.

Шановні Львів’яни!

У передсвяткові дні хочеться уникнути прикрих непорозумінь, тож не псуймо собі та іншим свята, щоб із чистою совістю та щирою радістю сісти до різдвяного столу, заколядувати, згадати тих, хто не дожив до цього дня, хто віддав своє життя за свободу України і відчуємо себе справжніми українцями, господарями рідного краю.

Прес служба Львівського ОУЛМГ
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління