Запрошуємо на Новорічні та Різдвяні свята в НПП "Сколівські Бескиди"

5 січня 2015р, Новини. Прес-служба

Відпочинок в НПП «Сколівські Бескиди» приносить багато вражень і задоволення кожному, хто хоча б раз відвідав його територію. Спеціально відведені та облаштовані місця відпочинку, рекреаційні зони та оглядові майданчики манять око відвідувачів не тільки влітку, а й зимою, особливо під час Новорічних та Різдвяних свят.

Відвідавши Еколого-просвітницький центр в Бутивлянському лісництві, ви зможете ознайомитись з побутом та традиціями святкування Різдва в Карпатському селі. Завітавши в Завадківське лісництво, можна скористатись послугами кінної прогулянки на конях, тут вам проведуть екскурсію та розкажуть про звичаї та обряди цього краю.

Не залишить вас без цікавих вражень і Крушельницьке лісництво. Тут можна побачити як з-під сніжного покриву зеленіють зелені, різноманітної форми вистрижені фігури декоративних кущів, а в центрі садиби – тризуб. Покращать ваш настрій і дві козулі, які знаходяться в створеному на території лісництва «реабілітаційному вольєрі», вони завжди будуть раді вам.

Відвідвідайте також Водоспад на р. Кам'янка. Морозяна свіжість гірського потоку та кришталеві крижини додадуть відчуття справжньої зими, без якої кожний з нас не уявляє Новорічних та Різдвяних свят.

Андрій Климович,
начальник дільниці рекреації та благоустрою
НПП "Сколівські Бескиди" 

http://skole.org.ua

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління