Лісівники Львівщини проти обмежень експорту деревини

6 січня 2015р, Новини. Прес-служба

У даний час у Верховній Раді України на розгляді знаходяться два законопроекти, які стосуються обмежень експорту необроблених лісоматеріалів: «Про встановлення ставок вивізного (експортного) мита на деревину» (№2325 від 19.02.2013 року) та «Про внесення змін до Закону України «Про особливості державного регулювання діяльності суб’єктів підприємницької діяльності, пов’язаної з експортом лісоматеріалів» (№5186 від 21.10.2014 року). Також зазначене питання, за ініціативи Всеукраїнської асоціації деревообробних підприємств, було поставлене перед Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово – комунального господарства України.

Лісівники Львівщини завжди виступали за прозорість та відкритість ринку необроблених лісоматеріалів. Однак, дані законотворчі ініціативи згубно вплинуть на показники фінансового стану лісогосподарських підприємств управління.

З цього приводу департаменту економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та промисловості Львівської облдержадміністрації Львівським обласним управлінням лісового та мисливського господарства був направлений лист із власним баченням вирішення цього питання.

Звертаємось до лісівників України підтримати наше звернення, а також висловити власну позицію з даного приводу.


 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління