Лісові господарства надали для потреб АТО майже 20 млн. грн.

25 лютого 2015р, Новини. Прес-служба

Cтаном на 24 лютого поточного року державні лісогосподарські підприємства для військових потреб АТО перерахували майже 20 млн. грн. Найбільшу допомогу надали лісгоспи лісоресурсних областей: Житомирської, Івано-Франківської, Рівненської, Черкаської.

Зібрані кошти направлено на підтримку Збройних Сил України, на допомогу сім’ям загиблих і мобілізованих, на фінансування заходів мобілізаційної роботи.
«З добровільної ініціативи працівників галузі постійно відбувається збір коштів. Надається посильна благодійна допомога лісопродукцією, продовольчим провіантом, закуповується військове обмундирування.

Підтримка буде надаватися і надалі, допоки ворог не залишить окуповані території, і не відновиться соціальне благополуччя на Сході країни», - зазначає Заступник Голови Держлісагентства України Віталій Атаманчук.

Також для оборони держави підприємства галузі надали 22 одиниці лісової техніки. Найбільше автомобілів було передано в зону АТО із Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Крім здійснення фінансової допомоги, лісівники боронять кордони держави, перебуваючи у лавах захисників. На даний час мобілізованими є 566 працівників лісового господарства, 62 – демобілізованими, та, на жаль, 8 працівників є загиблими. Виконувати свій громадянський обов’язок та допомагати країні усім необхідним лісівники вважають наразі першочерговим завданням.

Прес-служба Держлісагентства 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління