Лісівники дбають про господарство

16 лютого 2015р, Новини. Прес-служба

Одним з питань хороших показників у роботі для лісівників ДП «Бродівський лісгосп» стало придбання високопродуктивного агрегату форвардера «Амкодор» - 2662-01 для вивезення деревини, трелювання.

Цей агрегат знайшов своє місце роботи у Підкамінському лісництві за селом Літовище, де є 75 кварталів букового й листяного лісу. Як відомо, це дерево сягає висоти до тридцяти метрів, а діаметр його стовбура має два метри. Дерева виконують важливу роль – у підтримці чистоти повітря, а сама деревина використовується для виготовлення музичних та вимірювальних інструментів, транспортних піддонів, ящиків, бочок. Букова деревина представляє собою прекрасні дрова, що дуже довго горять спокійним, жарким полум’ям. Також бук це хороша сировина для деревного вугілля.

У літовищанському лісі форвардер задіяний для вивезення зрубаного бука до дороги з твердим покриттям. Працює на цьому агрегаті тракторист-машиніст лісозаготівельних робіт Володимир Крутяк, який проходив спеціальне навчання у Білорусії, де й було закуплено форвардер за власні кошти господарства. Тракториста-машиніста Володимира Крутяка підтримує у роботі майстер лісозаготівлі Підкамінського лісництва, який пропрацював тут уже двадцять років Богдан Бик. На теперішній час форвардер «АМКОДОР» 2662-01 працює в сорок четвертому кварталі важкодосяжної лісосіки у лісі за селом Літовище.

ДП "Бродівське лісове господарство"

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління