Відбулось засідання лісокультурної Ради Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства

19 лютого 2015р, Новини. Прес-служба

З метою уникнення помилок та невідповідностей при плануванні та створенні лісових насаджень 18 лютого 2015 року в приміщенні Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства проведено засідання «Лісокультурної Ради Львівського ОУЛМГ».

До складу Лісокультурної ради входять науковці національного лісотехнічного університету України проф. Гузь М.М. та проф. Дебринюк Ю.М., а також головні лісничі державних лісогосподарських підприємств, інженери лісових культур та працівники відділу лісового господарства управління. Головою Лісокультурної ради є заступник начальника управління – Ярослав Павлович Целень.

Проекти лісових культур та природного поновлення складаються з метою якісного та своєчасного відновлення лісових насаджень. В проектах визначаються методи відтворення лісів, їх якісний склад, спосіб обробітку грунту та посадки саджанців, їх кількість та походження, способи та кратність доглядів, а також інші параметри що впливають на ріст лісових культур та природного поновлення.

На засіданні Лісокультурної ради розглянуто всі проекти лісових культур та природного поновлення складені державними лісогосподарськими підприємствами на 2015 рік. Широке їх обговорення дозволяє звести до мінімуму неефективне лісовирощування та лісорозведення. Розгляд проектів за участі науковців підкреслює надзвичайно важливий зв'язок науки і виробництва в питаннях відновлення лісів та дозволяє лісівникам пересвідчитись у правильності своєї роботи. Зауваження та пропозиції науковців завжди знаходять своє втілення на практиці.

За підсумками лісокультурної Ради, з виправленнями та уточненнями, затверджено проекти створення лісових культур на площі 1330га та проекти природного відновлення лісів на площі 1590га.

Всього на 2015 рік планується провести лісовідновлення на площі 2920га, з них 1330га садіння лісових культур та 1590га природне відновлення, що становить 55% від загального обсягу.

Прес-служба Львівського ОУЛМГ


 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління