На Львівщині розпочалася весняна лісокультурна кампанія

10 березня 2015р, Новини. Прес-служба

На території державних лісогосподарських підприємствах переважно рівнинної частини Львівщини вже розпочалася весняна лісокультурна кампанія. В перший тиждень її проведення підприємствами Львівського ОУЛМГ на площі 106 га висаджено понад 600тис. шт. сіянців головних лісоутворюючих деревних порід. Садіння лісу вже провели ДП «Бродівське лісове господарство» на площі - 15га, ДП «Буське лісове господарство» - 24га, ДП «Дрогобицьке лісове господарство» - 22га, ДП «Золочівське лісове господарство» - 5га, ДП «Жовківське лісове господарство» - 8га, ДП «Рава-Руське лісове господарство» - 5га, ДП «Радехівське лісомисливське господарство» - 3га, ДП «Самбірське лісове господарство» - 13га, ДП «Старосамбірське лісомисливське господарство» - 6га, ДП «Стрийське лісове господарство» - 6га.

У 2015 році державними лісогосподарськими підприємствами області заплановано провести лісовідновлення на площі 2920га, в тому числі садіння лісових культур на площі 1330га та природне поновлення - 1590га.

5 березня 2015 року Львівською обласною державною адміністрацією видано Розпорядження №70/0/5-15 «Про проведення місячника озеленення, прибирання та благоустрою і Дня довкілля» та передбачено провести в області з 9 березня до 9 квітня 2015 місячник озеленення, прибирання та благоустрою. В рамках місячника заплановано створення нових зелених насаджень, доповнення та благоустрій парків, скверів та упорядкування територій лісництв.

В цьому році також буде проведено 10-у ювілейну Акцію Держлісагентства "Майбутнє лісу у твоїх руках», яка відбудеться у період з 21 березня (Міжнародний день лісів) по 18 квітня 2015 року (День довкілля).

Під час весняних акцій лісівники Львівщини планують провести низку заходів з посадки лісу, майстер-класи з садіння лісу, живцювання, щеплення деревних порід, висіву лісового насіння, а також екскурсії по екологічно-пізнавальних стежках та еколого-просвітницьких об'єктах, виховні години для учнів молодших класів на тему "Людина та ліс" та різноманітні конкурси.

Заходи заплановано провести із залученням якомога більше молоді, представників громадських організацій та органів влади, засобів масової інформації і всіх, хто виявить бажання особисто взяти участь у створенні лісів.

Прес-служба Львівського ОУЛМГ
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління