Проведено фінальні галузеві спортивні змагання

20 вересня 2010р, Новини. Прес-служба

14-15 вересня 2010р. на базі Березнівського лісового коледжу Рівненської області було проведено фінальні галузеві спортивні змагання Держкомлісгоспу України, присвяченні Дню працівника лісу.

Команда Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства брала участь у всіх видах програми змагань, а саме: з гирьового спорту, армспорту, перетягування каната, стрільби з пневматичної гвинтівки, волейболу (чоловіки) та міні-футболу.

Галузева спартакіада, в якій брали участь 23 команди обласних управлінь лісового та мисливського господарства, пройшла в цікавій та безкомпромісній боротьбі. Команди обласних управлінь були укомплектовані висококваліфікованими спортсменами.

У загальнокомандній першості в комплексному заліку команда Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства зайняла 6 місце, виборовши 1 місце з гирьового спорту у категорії до 70 кг (Андрейчук Володимир Якович) та 3-ті місця з армспорту у вазі понад 90 кг (Анко Руслан Любомирович) і з гирьового спорту у вазі до 75 кг (Романюк Микола Дмитрович).

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління