Залучення громадськості до весняної посадки лісових культур

18 березня 2015р, Новини. Прес-служба

Щороку з приходом весни у лісівників лісгоспу наступає період плідної роботи по посадці нових культур. Цього року гарні погодні умови дозволяють розпочати лісогосподарські роботи значно скоріше.

Основною метою, яка ставиться перед лісівниками є не тільки посадка молодих саджанців, а насамперед привернення громадськості, залучення представників влади, місцевих і сільських рад до проблем лісовідновлення, охорони і захисту лісів, дотримання чистоти в лісових насадженнях, довкіллі.

В рамках Акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» в Судововишнянському лісництві в кварталі 12 вид.11.4 відбулась посадка лісових культур. На площі 0,9 га було посаджено 4,0 тис. шт. сіянців сосни і дуба звичайного.

 

Разом з лісівниками лісництва у заході приймали участь представники Мостиської райдержадміністрації. Серед них голова РДА Мартин Михайло Михайлович, начальник загального відділу Савчин Богдан Іванович, головні спеціалісти, тощо.

Представники старанно садили молоді деревцята, адже кожному приємно було долучитися до цієї роботи, щоб згодом спостерігати за плодами своєї праці, бачити як примножуються лісові багатства.

Лісівники закликають громадськість не триматися осторонь, і приймати активну участь у весняних заходах!

 ДП «Самбірський лісгосп»
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління