Учні Рудківського шкільного лісництва спільно з лісівниками відзначили Міжнародний день лісів

23 березня 2015р, Новини. Прес-служба

Напередодні Міжнародного дня лісів, в рамках Акції «Майбутнє лісу у твоїх руках", 20 березня 2015р. в Рудківському лісництві розпочалися роботи по створенню лісових культур.

Разом з лісівниками до заходів долучилися учні 6-8 класів Рудківської загальноосвітньої СШ ім. В.Жеребного, учні Рудківського шкільного лісництва та вчителі.

Приємно, що це вже стало доброю традицією і учнівська молодь охоче долучається до весняних акцій.

Так у кварталі 13 вид.6 в шкільному відділенні лісового розсадника на площі 0,3 га було посаджено 100 шт. туї західної, зачеренковано 100 шт. самшиту, 100 шт. ялівця козацького, 50 шт. ялівця звичайного.

В кварталі 13 вид. 28 (урочище «Журавник») на площі 1,2 га було висаджено 8,6 тис.шт сіянців дуба.

Кипіла робота і в Рудківському лісорозсаднику. Учні разом з вчителями впорядкували територію дендропарку, лісництва. Було проведено акцію по догляду за саджанцями.

Діти пололи сходи садженців ялини колючої, туї західної. В тепличному відділенні було висіяно насіння модрини європейської. До заходу було залучено 35 дітей і вчителів.



Учні з вчителями старанно, з захопленням садили молоді саджанці, адже так приємно в майбутньому подивитися на плоди своїх старань, долучитися до доброї справи по відновленню лісового багатства.


Прес-служба Львівського ОУЛМГ,

за матеріалами ДП «Самбірський лісгосп»
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління