Про проведення заходів у ДП «Львівський лісовий селекційно-насіннєвий центр» в рамках Акції «Майбутнє лісу у твоїх руках»

25 березня 2015р, Новини. Прес-служба

Акція Державного агентства лісових ресурсів України  «Майбутнє лісу в твоїх руках» була створена для того, щоб привернути увагу громадськості до такого важливого напрямку лісівничого господарювання як створення лісів. Лісогосподарські підприємства зі всієї України залучають шкільні лісництва, громадськість і всіх бажаючих взяти участь в акції. Щороку в рамках акції проводять посадку лісу, різні конкурси, екскурсії та інші заходи для донесення до населення важливості лісу для суспільства, і розуміння того що ліс потрібно берегти і бути відповідальним під час відпочинку в ньому.

Цьогорічну, ювілейну, 10-ту акцію «Майбутнє лісу в твоїх руках» також продовжило і державне підприємство «Львівський лісовий селекційно-насіннєвий центр». У Брюховицькому лісництві (квартал 97, виділ 2,5,6 і квартал 37, виділ 10), в рамках акції, учнями шкільного лісництва і працівниками підприємства було проведено доповнення клонової насіннєвої плантації модрини європейської. Також, разом з працівниками 7-ї міської лікарні лісовою охороною було проведено озеленення території лікарні, що знаходиться в смт. Брюховичі на вулиці Івасюка. 

Прес-служба Львівського ОУЛМГ,

за матеріалами ДП "Львівський ЛСНЦ"

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління