На Жовківщині відбулась Акція з посадки лісу

26 березня 2015р, Новини. Прес-служба

24 березня у рамках проведення заходів 10 ювілейної Акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» та «Місячника озеленення, прибирання та благоустрою і Дня довкілля» працівники ДП «Жовківський лісгосп» разом з керівництвом та працівниками апарату Жовківської райдержадміністрації, представниками райнного відділу освіти та духовенства провели посадку лісових культур.

Для посадки вибрали ділянку площею 2 гектари на місці цьогорічного зрубу, що у 7 кварталі вид. 5.2 В’язівського лісництва. Перед початком посадки усіх учасників заходу благословив отець Ярослав Малиш Сокальсько-Жовківської єпархії УГКЦ. З коротким інструктажем по техніці безпеки та правильності посадки сіянців сосни звичайної перед присутніми виступив Степан Сохнацький - директор ДП “Жовківський лісгосп”.

Такі Акції у Жовківському лісгоспі вже стали традиційними. Працівники держадміністрацій, установ, громадських організацій щорічно приймають у них участь, і з кожним роком кількість учасників зростає.

Участь в акції приняли представники Жовківської РДА в кількості - 25 чоловік, В’язівське шкільне лісництво - 18 учнів, журналіст Жовківської газети «Відродження» та представники ДП «Жовківський лісгосп» в кількості - 11 чоловік.

Загалом, завдяки сприятливим погоднім умовам, лісокультурна компанії у ДП «Жовківський лісгосп» триває уже третій тиждень і є близькою до завершення. На цей час висаджено 110 з 127 гектарів лісових культур запланованих на цьогорічну весну (що становить 90,4% від плану), при цьому для посадки використано 632,5 тис. сіянців вирощених у власних шкілках та теплицях.

Прес-служба Львівського ОУЛМГ,
за матеріалами ДП «Жовківський лісгосп»


 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління