В Держлісагентстві відбулась розширена нарада

27 березня 2015р, Новини. Прес-служба

26 березня 2015 р. в Держлісагентстві відбулась розширена нарада за участю керівництва агентства та начальників обласних управлінь лісового та мисливського господарства. Нараду проводив заступник голови агентства Атаманчук В. І.

Основним лейтмотивом виробничої наради було стратегічне і першочергове питання – забезпечення внутрішнього товаровиробника необхідною кількістю сировини.

З цією метою у всіх областях були проведенні аукціонні торги лісопродукцією державних лісогосподарських підприємств заготівлі 2 кварталу 2015р. На Львівщині за результатами загальних аукціонів було реалізовано 72,4% виставленого обсягу. Усі підприємства – переробники деревини мали можливість придбати необхідну кількість сировини для власної переробки.

З метою більш повного забезпечення сировиною внутрішнього товаровиробника на Товарній Біржі «Львівська Універсальна» щомісячно проводяться повторні торги. На ці торги виставляється не реалізована на основних торгах лісопродукція та обсяги деревини, що заготовлюється додатково до запланованих об’ємів.

На нараді піднімалось питання щодо цінової політики на лісопродукцію. Учасники обговорення дійшли до спільної думки, що ціни на лісосровину повинні відповідати реальній ринковій ситуації.

Значну увагу було приділено охороні лісів від незаконних рубок та пожеж. З настанням пожежонебезпечного періоду це питання стоїть дуже гостро. Необхідно посилити роботу лісової охорони щодо роз’яснення серед місцевого населення про недопустимість самовільних підпалів сухої трави, а при необхідності, штрафувати порушників правил пожежної безпеки.

Окрім цього, на нараді було детально обговорено стратегічні напрямки реформування лісової галузі України.

Відділ лісових ресурсів, машин та
технологій Львівського ОУЛМГ


 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління