Ліси майбутнього

30 березня 2015р, Новини. Прес-служба


Радехівські лісівники в рамках акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» за участю органів місцевого самоврядування, молоді, представників громадськості та засобів масової інформації провели захід по садінню лісу. Активну участь в роботі прийняло і керівництво району, зокрема голова Радехівської райдержадміністрації Надія Шостак, голова Радехівської районної ради Василь Антонюк та працівники райдержадміністрації і районної ради.

Спільними силами було висаджено 10700шт. сіянців, зокрема дуба звичайного - 8500шт. та ялини європейської - 2200шт. за схемою 4 ряди дуба, 1 ряд ялини. Прослухавши інструктаж фахівців, учасники акції посадили саджанці на площі 1,5 га у 43 кварталі 13 виділі загальнозоологічного заказника місцевого значення "Пукачів" Радехівського лісництва.

Щорічна участь держслужбовців Радехівщини, представників громадськості, активістів та просто не байдужих до лісу людей в акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» стала вже доброю традицією.

Проходить акція і у Витківському та Нивицькому шкільних лісництвах, де майже 30 учнів приймають активну участь у створенні лісових культур дуба звичайного, сосни звичайної, ялини та інших цінних порід важливих для лісового господарства.

Посадивши дерева, ми усі долучаємося до дуже серйозної і потрібної справи, яка служитиме майбутнім поколінням наших земляків.

Прес-служба Львівського ОУЛМГ,

за матеріалами ДП «Радехівський ЛМГ»
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління