Відбулась розширена нарада на тему «Стан та перспективи розвитку лісового та мисливського господарства на підприємствах Львівського ОУЛМГ»

15 січня 2014р, Новини. Прес-служба

14 січня 2014 року у залі засідань Липниківського лісництва ДП «Львівське лісове господарство» відбулась розширена нарада під керівництвом начальника Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Тирчика А.Б.

У нараді взяли участь: начальник другого відділу управління СБУ у Львівській області Лех Р.В., начальник природоохоронного відділу Прокуратури Львівської області Гайворон В.М., начальник відділу УДСБЕЗ Головного управління МВС України у Львівській області Кудлак А.Б., заступник директора Департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА Стронський В.Т., начальник Державної екологічної інспекції в Львівській області Штикало Д.І., директори, головні лісничі та лісничі державних лісогосподарських підприємств. Всього у стінах Липниківського лісництва зібралось понад 180 чол.

Під час наради з доповіддями виступили: перший заступник начальника управління – головний лісничий Дейнека А.М., заступник начальника управління Целень Я.П., начальник відділу мисливського господарства Львівського ОУЛМГ Бурмас В.Р.

Учасниками наради було розглянуто наступні питання: відтворення, охорона та захист лісів, раціональне використання лісових ресурсів та робота з громадськістю, перспективи розвитку мисливського господарства області.

Заслухавши та обговоривши стан та перспективи розвитку лісового та мисливського господарства на 2014 рік, за підсумками наради прийнято рішення затвердити пріоритетні напрямки роботи державних лісогосподарських підприємств Львівського ОУЛМГ на 2014 рік.

Прес-служба Львівського ОУЛМГ

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління