Проведено посадку лісових культур, приурочену пам'яті загиблих в зоні АТО земляків - жовківчан

30 березня 2015р, Новини. Прес-служба

В рамках акції "Майбутнє лісу у твоїх руках" в Рава-Руському лісництві ДП "Рава-Руське лісове господарство" проведено посадку лісових культур в кв.8 виділ 30 площею 1.1га, приурочену пам'яті загиблих в зоні АТО земляків - жовківчан. На місці вшанування пам'яті відважних Героїв встановлено інформаційний стенд.

В головному заході акції прийняли участь представники Жовківської райдержадміністрації, Рава-Руської міської ради та керівники інших служб району.

Перед початком посадки головний лісничий лісгоспу Михайло Музика провів для всіх учасників інструкцію по техніці безпеки та правильності посадки сіянців сосни звичайної і дуба черещчатого.

Учасники заходу переконались, що проведення подібних акцій дає нагоду привернути суспільну думку до необхідності збереження та примноження лісових насаджень, а також нагадати всім про роль лісів у продовженні життя на планеті.

Погодні умови для лісокультурної компанії у лісгоспі з кінця лютого є сприятливі. Станом на 30 березня на території підприємства висаджено 81га лісових культур при плані 84га (або 96%), запланованих на цьогорічну весну.

Прес-служба Львівського ОУЛМГ,

за матеріалами ДП «Рава-Руський лісгосп»
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління