Триває місячник з озеленення та благоустрою

31 березня 2015р, Новини. Прес-служба

Гарною щорічною традицією колективу ДП «Львівський лісовий селекційно-насіннєвий центр» стало прибирання лісового фонду та території вздовж автомобільних доріг, що проходять через лісові масиви підприємства. Нещодавно було проведено прибирання узбіччя та лісових смуг вздовж автомобільної дороги Львів–Збиранка, протяжністю 3,5 км.

Проведення цього заходу співпало з проведенням місячника озеленення, прибирання та благоустрою і Дня довкілля. Участь у прибиранні прийняли працівники підприємства, а також до цього долучилися студенти третього курсу Національного лісотехнічного університету України.

В результаті проведення прибирання було зібрано майже 5 м3 різного сміття. Найбільше засмічення у лісі було поліетиленовими пакетами, пластиковими пляшками, побутовим та виробничим сміттям. Все сміття було зібрано та вивезено на санкціоноване сміттєзвалище.

Весь колектив підприємства наполегливо закликає НЕ СМІТІТЬ У ЛІСІ, адже після порушників повинен хтось прибрати. Окрім цього, всім нам хочеться гуляти поміж величних дерев і трав, дихати свіжим лісовим повітрям, а для цього потрібно не засмічувати довкілля.

ДП «Львівський ЛСНЦ»
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління