Відбувся семінар з питань очищення влади

2 квітня 2015р, Новини. Прес-служба

Вчора, 1 квітня, в адмінбудівлі Держлісагентства пройшов семінар з працівниками відповідальними за організацію роботи з персоналом у територіальних органах та підприємствах безпосереднього підпорядкування. Захід відбувся під головуванням начальника Управління кадрового забезпечення, організаційної роботи та міжнародних відносин Алли Святецької.

З метою надання фахових коментарів, до участі в семінарі були також запрошенні представники профільних держустанов: Ірина Кравченко – начальник відділу забезпечення ведення Єдиного державного реєстру осіб, щодо яких застосовано положення Закону «Про очищення влади» Департаменту з питань люстрації Міністерства юстиції України; Андрій Астапов – заступник директора Департаменту нормативно-правової роботи та юридичного забезпечення – начальник відділу удосконалення законодавства про державну службу Національного агентства України з питань державної служби.

Темою семінару були питання щодо забезпечення проведення перевірок, передбачених Законом України «Про очищення влади» та проведення конкурсного відбору керівників суб’єктів господарювання, що належать до сфери управління Держлісагентства.

Під час обговорення кадровиків найбільш цікавили питання застосування заборон, що обумовлені положенням Закону України «Про очищення влади» до керівників держпідприємств та територіальних органів.

Резюмуючи захід, начальник Управління Алла Святецька наголосила, що тільки командна робота керівника та працівника кадрової служби дасть змогу виконувати ті обсяги робіт з управління персоналом, які передбачені законодавством.

Прес-служба Держлісагентства
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління