Лісівники Львівщини долучились до заходів весняної загальнообласної толоки

9 квітня 2015р, Новини. Прес-служба

Сьогодні, 9 квітня, в рамках проведення місячника озеленення, прибирання та благоустрою і Дня довкілля та Акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» на підприємствах Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства відбулися головні заходи.

У зв’язку з тим, що лісокультурна компанія на Львівщині практично завершена, лісівники долучились до прибирання і озеленення населених пунктів області.

Лісівники апарату управління проводили озеленення території військової частини Національної гвардії України 3002, що на вул. Княгині Ольги, 105 у м. Львові. Участь у заході взяли в.о. першого заступника голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський, перший заступник начальника Львівського ОУЛМГ Анатолій Дейнека, заступник начальника управління Ярослав Целень, працівники лісового господарства та військовосужбовці.

Разом з офіцерами Нацгвардії учасниками заходу було висаджено понад 100шт. туї західної різних форм біля пам’ятника Герою України генерал-майору С.П. Кульчицькому. Паралельно проходили роботи з впорядкування та доповнення вишневого саду, який є своєрідною окрасою військового містечка.

Декоративний садивний матеріал був вирощений та благодійно переданий державними лісогосподарськими підприємствами області, а саме: Бродівським, Боринським, Бібрським, Буським, Дрогобицьким, Жовківським, Радехівським, Рава-Руським, Золочівським, Самбірським, Сколівським, Славським та Старосамбірським держлісгоспами.

Крім цього, проведено також озеленення території військової частини Національної гвардії України 4114, що на вул. Стрийська 146, де спільними зусиллями працівників лісового господарства та військовослужбовців створено живопліт самшиту вічнозеленого. Біля пам’ятника Т.Г.Шевченко, що знаходиться поблизу військової частини, було закладено композицію із туї західної, бересклету та самшиту вічнозеленого.

Працівники апарату обласного управління та ДП «Львівський лісгосп» цього дня взяли участь і у весняній толоці, долучившись до прибирання та впорядкування території Скнилівського парку Залізничного району м. Львова. Кілька годин разом з активними мешканцями міста лісівники прибирали сміття, з метою приведення парку до належного естетичного вигляду, адже ця зелена зона є популярною для відпочинку серед мешканців міста.

Загалом, участь у заходах, приурочених до відзначення в області «Дня довкілля», взяли понад 60чол.


Прес-служба Львівського ОУЛМГ


 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління