Чисте довкілля - здорове покоління

15 квітня 2015р, Новини. Прес-служба

Планета Земля ─ це наша домівка, а збереження її природи та краси ─ обов’язок кожного з нас. Люди повинні пам’ятати, що другої Землі немає, тому потрібно шанувати й оберігати цю. Ці заклики особливо актуальні у День довкілля, який відзначали 9 квітня.

Цього року до заходів, приурочених до Дня довкілля, долучилися працівники та вихованці Золочівського районного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів, що розташований у с. Білий Камінь. Вирішили провести роботи з благоустрою й озеленення території Центру. Допомагали їм у цьому працівники Білокамінського лісництва ДП "Золочівський лісгосп". Під час робіт із озеленення території було посаджено 10 саджанців самшиту вічнозеленого, 3 шт. кипарисовика, 2 ялівці козацьких, 5 ялини колючі та 10 лип.

 

Ця акція мала особливе значення для дітей-інвалідів, котрі перебувають на соціальній реабілітації в Центрі, адже кожен із них мав змогу власноруч із допомогою дорослого посадити деревце, зробити маленький і водночас безцінний внесок у збереження нашого довкілля. Діти мали змогу переосмислити всю цінність і важливість чистоти довкілля у нашому житті.

Не можна забувати, що кожен, від малого й до великого, може вносити свою лепту в збереження довкілля щодня, просто не шкодячи Природі своєю діяльністю!

Тихонький В.В.,

інженер лісових культур

ДП "Золочівський лісгосп"
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління