Учні шкільного лісництва Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст. долучились до заходів акції "Майбутнє лісу у твоїх руках"

20 квітня 2015р, Новини. Прес-служба


Весна - гаряча пора для лісівників Бродівського лісгоспу. Нинішня рання весна запам'ятається не лише турботами щодо виконання лісокультурних робіт, а й проведенням 10-тої ювілейної акції "Майбутнє лісу у твоїх руках".

Свою роль у весняній акції лісівники вбачають не тільки у наведенні належного санітарного стану на території лісництв та лісових масивів, а й у населених пунктах із залученням громадськості до робіт з відтворення лісів. До даної акції залучаємо учнів шкіл Бродівського району та м. Броди, громадськість.

Для озеленення об'єктів Бродівського району та м.Броди вирощено і відпущено безоплатно садивний матеріал як типових лісових, так і декоративних дерев і чагарників в тому числі ялини, дуба червоного, клена, катальпи, горобини, ялівцю, самшиту та інші.

В рамках акції в Бродівській ЗОШ І-ІІІ ст. №4 учні шкільного лісництва разом з інженерами відділу лісового господарства посадили альпійську гірку на подвір’ї школи.

Учні шкільного лісництва з великою радістю допомогли озеленити територію школи. Лісова охорона разом з учнями висадили 20 штук дерев і кущів. Директор школи Сидорчук Л.П. була задоволена виконаною роботою і дякувала лісівникам за допомогу.

ДП «Бродівський лісгосп»
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління