Перші паростки 2015 року

22 квітня 2015р, Новини. Прес-служба

Для того. щоб виростити ліс необхідно вкласти в нього багато праці і коштів. Основою майбутнього лісу є садивний матеріал, який, успішно вирощується в державному підприємстві «Львівський лісовий селекційно-насіннєвий центр». Одне з основних завдань нашого підприємства є вирощування високоякісних сіянців і саджанців для створення лісів.

Наше підприємство, є одним з першопрохідців по вирощуванню садивного матеріалу з закритою кореневою системою. Вже протягом семи років ми вдосконалюємо агротехніку вирощування садивного матеріалу, з кожним роком добиваючись все більших успіхів.

Все насіння перед висіванням перевіряється в лісонасіннєвій лабораторії, де проводиться аналіз і видається посвідчення про конденційність. Тільки якщо воно конденційне (придатне до сівби), можна його висівати. Потім проходить підготовка насіння до сівби (в залежності від породи це може бути намочування, стратифікація снігування тощо), під час якої воно виходить зі стану спокою. Для успішного проростання насінню необхідна певна вологість (близько 80%) та температура (до 18°С). За посушливої погоди необхідно здійснювати полив до трьох разів на день.

Близько трьох тижнів тому на підприємстві почалася посівна кампанія. В теплиці було посіяно такі види деревних і чагарникових порід як: модрина європейська, псевдотсуга Мензіса, бук лісовий, золотий дощ звичайний, гібіск сирійський, сосна Веймутова, туя східна, магнолія кобус та інші. І на сьогоднішній день ми вже маємо перші паростки, які в майбутньому перетворяться в повноцінний ліс.  

ДП «Львівський лісовий

селекційно-насіннєвий центр»

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління