Підсумки Акції "Майбутнє лісу в твоїх руках"

22 квітня 2015р, Новини. Прес-служба

Головний захід весни – ювілейна 10-та Акція Держлісагентства «Майбутнє лісу в твоїх руках» успішно завершилась.

Традиційно розпочалась Акція 21 березня, в Міжнародний день лісу.

Цьогоріч господарями відкриття Заходу став Клавдієвський лісгосп, де старт події задав Міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко разом з керівництвом Держлісагентства.

Незважаючи на всі складні реалії сьогодення, завдяки силам працівників лісової галузі Акція «Майбутнє лісу в твоїх руках» проходила як завжди на висоті.

До проведення заходів створення лісу долучилися сотні небайдужих, охоче підтримали ініціативу управлінці, органи місцевої влади, природоохоронці, молодь та діти. Але найбільшу частку своєї професійності та майстерності внесли лісівники.

Лісівники по всій Україні активно проводили всі лісогосподарські роботи необхідні для вирощування майбутнього лісу, напередодні виростивши високоякісне насіння.

За весь період Акції «Майбутнє лісу в твоїх руках» взяло участь понад 30 тис. чоловік. Найактивніше підтримали Захід школярі та студенти. Велику заповзятливість виявили і представники громадських організацій - близько 3 тис. учасників, органів влади – понад 2 тис. учасників та майже 700 журналістів.

Спільною працею усіх учасників Акції створено майже 4 тис. га нових лісів.

Надзвичайно приємно, що в рамках проведення Акції пошановано учасників АТО. Алеї пам'яті за загиблими закладено на Волині, Львівщині, Тернопільщині, Хмельниччині, Черкащині.

Держлісагентство з вдячністю звертається до всіх учасників та організаторів Акції «Майбутнє лісу в твоїх руках».

Маленьке дерево, посаджене кожним з нас, це збільшення зеленої скарбниці нашої планети, поповнення надбань українського народу.

Прес-служба Держлісагентства 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління