Розроблено проект Концепції реформування мисливського господарства

24 квітня 2015р, Новини. Прес-служба

В Держлісагентстві розроблено проект Концепції реформування мисливського господарства. В розробці якої взяли участь фахівці лісової галузі, громадських мисливських організації, представники регіональної програми «ФЛЕГ-2»та науковці.

Концепція передбачає підвищення ефективності користування мисливськими угіддями, збільшення ресурсного та екологічного потенціалу мисливських угідь та прибутковості ведення мисливського господарства в різних регіонах України.

Основними завданнями Концепції є удосконалення нормативно-правової бази, приведення її у відповідність до критеріїв Європейського законодавства; збереження біорізноманіття, рідкісних видів фауни; ефективне та невиснажливе використання мисливських видів тварин;

На думку розробників новостворена Концепція має враховувати перш за все інтереси місцевих громад, сприяти розв'язанню їх соціально-економічних проблем. Це відбуватиметься шляхом ширшого залучення місцевих жителів до ведення мисливського господарства, і одночасно зменшення регулюючої функції органів влади.

Прес-служба Держлісагентства 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління