ДЕНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ 2015

29 квітня 2015р, Новини. Прес-служба

28 квітня 2015 року у Львівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства відбулося засідання Організаційного комітету з підготовки та проведення заходів з нагоди Всесвітнього дня охорони праці на підприємствах облуправління за участю головного державного інспектора Львівської державної інспекції промислової безпеки та охорони праці у соціально-культурній сфері, АПК, легкій та деревообробній промисловості Джижули Ю.І.

Головний спеціаліст відділу лісових ресурсів, машин та технологій Львівського ОУЛМГ Степанишин В.М. поінформував присутніх про хід виконання заходів Місячника охорони праці на підприємствах управління, які проводяться під девізом «Приєднуйтесь до формування превентивної культури охорони праці», згідно листа від 30.03.2015 року №517/03.04-34 та відповідного наказу управління від 17.04.2015 року №46.

Організаційний комітет Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства підвів підсумки проведеної роботи та намітив ряд заходів щодо ідентифікації небезпек і професійних ризиків у лісовому господарстві та профілактики виробничого травматизму.

Відділ лісових ресурсів, машин та
технологій Львівського ОУЛМГ


 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління