Громадяни, дотримуйтесь пожежної безпеки у лісі!

30 квітня 2015р, Новини. Прес-служба

За прогнозами Укргідромецентру України з початку травня поточного року очікується значне потепління і відсутність опадів, що сприятиме підвищенню пожежної небезпеки в лісах, особливо в період травневих свят.

У зв’язку з цим Держлісагентство здійснює посилений контроль за пожежною безпекою в лісах. Зокрема, лісогосподарські підприємства завершують створення мережі мінералізованих смуг, їх поновлення в лісових масивах та перекривають лісові дороги. Також спільно з підрозділами МВС, ДСНС здійснюються рейдове патрулювання та цілодобове чергування в лісових масивах з тим щоб оперативно виявити і локалізувати пожежі.

Шановні громадяни, безпека лісу залежить від кожного з нас!

Будьте обачними під час травневих вихідних!

Не нехтуйте Правилами пожежної безпеки в лісах!

Один кинутий у лісі непогашений недопалок чи залишене після себе жевріюче вогнище може стати причиною масштабних лісових пожеж.

На громадян, які недотримуються Правил пожежної безпеки в лісах чекає адміністративна відповідальність у вигляді штрафів від 17 до 50 грн.

Наголошуємо, що у разі настання значних негативних наслідків, лісо порушники притягуються до кримінальної відповідальності.

Прес-служба Держлісагентства



 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління