Вальник лісу ДП «Радехівське лісомисливське господарство» виборов третє місце на ХVІ Всеукраїнському чемпіонаті вальників лісу

16 вересня 2013р, Новини. Прес-служба

На базі ДП «Тетерівське ДВЛГ» Київського облуправління лісового та мисливського господарства 10 вересня 2013 року відбувся черговий ХVІ Всеукраїнський конкурс - вальників лісу. В змаганнях прийняло участь 32 учасники, які представляли всі обласні управління лісових та мисливських господарств України.

Львівську область на конкурсі представляли: переможець обласних змагань, багаторазовий призер республіканських змагань Кухта Володимир Романович - вальник лісу ДП «Радехівське лісомисливське господарство», та юніор Романчак Мар'ян Васильович - вальник лісу ДП «Боринське лісове господарство».

Особливістю цьогорічних змагань було те, що всі учасники змагань вперше за всі роки виступали на вітчизняних бензомоторних пилах «Мотор Січ»

Змагання, яке було присвячене до Дня працівників лісу, відбулось в урочистій обстановці. За ними уважно спостерігали запрошені всі директори державних підприємств лісових господарств України, начальники обласних управлінь, керівництво Державного агентства лісових ресурсів України, представники преси, телебачення, численні гості.

По загальній кількості балів (1463) у нелегкій боротьбі Кухта В.Р. виборов третє місце, поступившись місцем представнику Харківського ОУЛМГ Домашкіну С.А. (1560 балів) та представнику Сумського ОУЛМГ Сидоренку О.І. (1535 балів). На етапі звалювання дерева наш представник набрав найбільшу кількість балів (644) і був абсолютним лідером. В змаганнях серед юніорів наш вальник лісу Романчак М.В. зайняв 4 місце.

В цьому році Кухта В.Р. одинадцятий раз представляв Львівщину на республіканських змаганнях. За ці роки він двічі виборював 2 місце і п’ять разів 3 місце. В наступному році в складі збірної України він буде представляти Україну на світовому чемпіонаті вальників лісу, який буде проходити в Швейцарії.

Коновалець І.Л., начальник відділу лісових ресурсів
машин та технологій
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління