В мисливських угіддях ДП "Бібрський лісгосп" закладено кормові поля

26 травня 2015р, Новини. Прес-служба


Полювання — специфічний вид відпочинку, що вимагає від мисливця знання місцевості, повадок дичини, сильної витримки та, відповідно, влучного пострілу. Воно незрівнянне за емоційним багатством вражень. У полюванні - свої традиції, звичаї та ритуали.

Проте, щоб забезпечити мисливцю гарне полювання необхідна щоденна праця яка покладена на державну лісову охорону та єгерську службу лісгоспу.

Вони дбають про мисливські угіддя: створюють кормові поля, щоб протягом року дичина мала хорошу кормову базу. А це, відповідно, і ріст популяції мисливської фауни в угіддях.

При закладці кормових полів основна увага приділяється вибору місць їх розміщення, набору кормових культур і термінами їх посіву. Накопичений досвід створення кормових полів в угіддях мисливського господарства лісгоспу показав, краще всього кормові поля розміщувати всередині лісових масивів, в місцях найбільш вірогідного перебування мисливських тварин. З урахуванням цього і ми підходимо до вибору культур при посівах або посадках кормових полів.

Лісгоспом весною 2015 року створено 3,0га кормових полів, з посівами зернових в мисливських угіддях Свірзького лісництва, які будуть залишені для мисливських тварин на потраву.

Районний мисливствознавець
Дзяний А.М.,

ДП "Бібрське лісове господарство"
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління