Проведення спільних рейдів в лісах ДП «Самбірське лісове господарство»

2 Червня 2015р, Новини. Прес-служба

З початку року лісовою охороною, спільно з представниками міліції, природоохоронних органів, громадських організацій проводилися рейди на автошляхах для перевірки правомірності перевезення споживачами деревини, заготовленої в лісах, з охорони лісів від незаконних порубок та інших лісопорушень, в тому числі порушень правил пожежної безпеки, з метою оперативного розслідування та оформлення матеріалів, притягнення порушників до відповідальності і відшкодування нанесених державі збитків.

Станом на червень місяць 2015 року працівниками лісової охорони та міліції проведено 58 рейдів, з них 14 рейдів по пожежній безпеці. До адміністративної відповідальності притягнуто 21 правопорушника, четверо з яких притягнуті до відповідальності за розкладання вогнища в невстановлених для цього місцях. Сума накладених штрафів складає 1598грн.

Працівники лісової охорони оперативно і своєчасно реагують на звернення громадськості щодо фактів лісопорушень та закликають громадян дотримуватися правил поведінки в лісі і наголошують на законності придбання лісопродукції.

Пам’ятайте, що відвідування населенням, в’їзд до лісів транспортних засобів у період високої пожежної небезпеки та розведення вогнища в лісі суворо заборонено! Якщо ви порушили це правило і розпалили вогнище не залишайте його без нагляду. Коли залишаєте місце відпочинку, обов’язково заливайте вогнище водою або засипайте піском, переконайтесь, що вогонь повністю погашено.

Прес-служба ДП «Самбірський лісгосп»
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління