Держлісагентство презентувало загальногалузеву експозицію на "АГРО-2015"

5 Червня 2015р, Новини. Прес-служба


За доброю традицією цьогоріч Держлісагентство представило свою загальногалузеву експозицію на XXVII Міжнародній агропромисловій виставці «АГРО-2015».

Олександр Ковальчук прийшов особисто оглянути виставку. Перше куди завітав очільник, це до павільйону ДП «Укралісконсалтинг», розміщеного на майданчику виставкового центру.

Тут Олександр Ковальчук оглянув  спеціалізовану техніку лісового господарства: колодовимірювач, культиватор «Ромашка», трелювальний пристрій «Краб», розпушувач РЛ-70, плуг ПЛ-75 М, а також програмне забезпечення для електронного обліку деревини на операційній системі Android.

В супроводі керівників центрального апарату Держлісагентства та працівників ДП «Укрлісконсалтинг» Олександр Ковальчук оглянув галузеву експозицію.

Тут було представлено декоративні рослини завезені з лісогосподарських підприємств Хмельницької, Київської, Житомирської областей. Це туя західна, різні види ялівців, модрина, ялина колюча блакитна, самшит, Вейгера квітуча, клен червоний привитий, сіянці ялини та сосни звичайної. Особливу увагу відвідувачів привертали флористичні композиції.

Окремо місце в павільйоні займала продукція побічного користування: березовий сік, мед, варення, гриби.

Серед  роздаткового матеріалу було презентовано видання ДП «Укрлісконсалтинг» про основні напрямки роботи підприємства.

Не обійшлося й без гостей. Відвідати павільйон прийшов Юрій Марчук експерт програми ФЛЕГ-2 в Україні, Петро Лакида директор навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства НУБіП України.

Прес-служба Держлісагентства

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління