Юні біологи побували на екскурсії у Бродівському лісгоспі

8 Червня 2015р, Новини. Прес-служба

Місяць червень найкраща пора відпочинку та екскурсій для школярів. Цієї пори багато учнів проявили ініціативу у проведенні екскурсій у Бродівському лісгоспі.

Великою популярністю на нашому підприємстві користується дендропарк в Берлинському лісництві, який був закладений в 1972 році на площі 4,7 га, на території якого було висаджено 280 дерев і кущів. Згодом парк був розширений до площі 6,8 га і нараховував в своєму асортименті 70 видів і форм деревно-чагарникових порід. Протягом 43 років проводилися доповнення дендропарку. На даний момент флора в дендропарку нараховує 125 видів дерев та кущів. Це породи, які поширені в Північній Америці, Монголії, Китаї, Японії, Кавказі, та інших регіонах.

Дендропарк дає можливість лісівникам Бродівщини спостерігати за тим, як почувають себе інтродуценти в наших умовах і які з них можна використати для покращення продуктивності лісів. На території дендропарку постійно проводять моніторинг студенти і науковці Національного лісотехнічного університету України. Парк є улюбленим місцем відпочинку місцевого населення. Кожного року лісівники проводять пізнавальні екскурсії для шкільної молоді, а для шкільних лісництв практичні заняття з розпізнавання флори.

Так свої знання з біології могли підтвердити гімназисти Бродівської гімназії ім.Труша. Учні були задоволені, що могли тісно поспілкуватися з природою і дізнатися багато цікавого.

ДП «Бродівське лісове господарство»

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління