Збережемо рідний ліс

9 Червня 2015р, Новини. Прес-служба

З настанням календарного літнього періоду різко змінилися погодні умови. Завітало літо у всесторонніх своїх правах. З піднесенням температури до 30-35˚С інтенсивно підсихає лісова підстилка, збільшується ймовірність виникнення лісових пожеж. Поряд з цим збільшується масовість виїзду відпочиваючих та населення у лісові масиви та прилягаючих до лісових масивів житлових територій.

Нагадуємо, що головою Львівської обласної державної адміністрації видане розпорядження від 2 червня 2015 року №246/0/5-15 «Про тимчасову заборону відвідування населенням лісів і в’їзду до лісових масивів області транспортних засобів у період високої пожежної небезпеки протягом 2015 року». Відповідно до розпорядження, у період високої пожежної небезпеки мешканцям заборонено відвідування лісів і в’їзд до лісових масивів області (крім доріг загального користування) усіх видів транспортних засобів, за винятком тих, що використовуються для лісогосподарських потреб.

Для запобігання загоряння, лісова охорона ДП "Львівський лісовий селекційно-насіннєвий центр" активізувала профілактичну та агітаційну роботу щодо бережливого ставлення до лісу та відповідальності за скоєні лісопорушення.

У вихідні дні проводилися рейди лісовою охороною підприємства, де було вручено відпочиваючим 50 шт. пам’яток «Збережемо рідний ліс» та 50 шт. «Відпочивай та не сміти, ліс чистим, друже, залиши».

Прес-служба Львівського ОУЛМГ,

за матеріалами ДП «Львівський

лісовий селекційно-насіннєвий центр»


 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління