Олександр Ковальчук на Львівщині представив нового керівника лісової галузі в області та провів низку важливих зустрічей

23 липня 2015р, Новини. Прес-служба

Днями Голова Державного агентства лісових ресурсів Олександр Ковальчук під час свого візиту на Львівщину представив нового начальника Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолія Дейнеку.

«Головними завданням перед новим керівником галузі у Львівській області повинно бути впровадження реформ та нових методів роботи», - наголосив Голова Держлісагентства.

Разом з новопризначеним керівником управління Олександр Ковальчук відвідав Державне підприємство «Львівський лісовий селекційно-насіннєвий центр».

«Це підприємство є прикладом щодо впровадження сучасних підходів і технологій для забезпечення лісокультурних робіт високоякісним насінням і садивним матеріалом», - зазначив Голова Держлісагентства.

Окрім того, Олександр Ковальчук та Анатолій Дейнека ознайомилися з роботою Державного підприємства «Бродівський лісгосп».


Також Голова Держлісагентства провів зустріч з ректором Національного лісотехнічного університету України Юрієм Туницею.

Олександр Ковальчук наголосив на тому, що запорукою прогресу є виховання спеціалістів, які зможуть вдало поєднати наукові знання та практичні навики. «Співпраця нашого агентства та університету сприятиме прийняттю зважених та ефективних рішень щодо реформи лісової галузі України», - підкреслив Голова Держлісагентства. 

dklg.kmu.gov.ua

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління