Відбулась ХХVІ сесія Львівської обласної ради

18 вересня 2013р, Новини. Прес-служба

17 вересня 2013 року розпочала роботу чергова сесія Львівської обласної ради за участю голови Львівської обласної державної адміністрації Віктора Шемчука.

На сесії затверджено порядок денний із понад 50 питань, серед яких: інформація щодо виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області на 2013 рік з макроекономічним прогнозом на 2014 – 2015 роки у І півріччі 2013 року, про виконання обласної програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2009 – 2013 роки в частині проведення літньо-оздоровчої кампанії у 2013 році та про стан фінансування та виконання обласних цільових програм у І півріччі 2013 року.

Окрім цього, в порядок денний засідання чергової сесії Львівської обласної ради було включено питання про Обласну цільову соціальну програму забезпечення пожежної безпеки на 2014 – 2016 роки та Обласну цільову програму захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2014 – 2018 роки.

Згідно з результатами конкурсу «Екологічно чистий населений пункт», оголошеними на сесії Львівської обласної ради, переможне місце серед міст Львівщини здобув Трускавець (друге місце), третє місце серед міст за екологічною чистотою зайняли Борислав і Новий Розділ. За рішенням Конкурсної комісії в другій категорії «Міста районного значення» перемогли: Великомостівська міська рада Сокальського району (друге місце), Жидачівська і Радехівська міськради (третє місце). У третій категорії «Селища» переможцями стали: Старосолянська селищна рада Старосамбірського району (друге місце), Підкамінська селищна рада Бродівського району та Східницька селищна рада м. Борислава (третє місце).

Участь у черговій сесії взяли депутати Львівської обласної ради – перший заступник начальника Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолій Дейнека, директор ДП «Самбірське лісове господарство» Ігор Ярема та головний лісничий ДП «Бібрське лісове господарство» Роман Дудич.

Прес-служба Львівського ОУЛМГ

Фото: http://www.oblrada.lviv.ua
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління