Національний лісотехнічний університет - флагман у підготовці фахівців для лісової галузі України, - Олександр Ковальчук

2 вересня 2015р, Новини. Прес-служба

Голова Державного агентства лісових ресурсів Олександр Ковальчук, перебуваючи з робочою поїздкою на Львівщині, взяв участь в урочистій посвяті у студенти першокурсників Національного лісотехнічного університету.

Він привітав їх, а також студентів, викладачів та працівників вищого навчального закладу із Днем знань та початком нового навчального року.

«Студентські роки – це час остаточного формування особистості, час, коли людина переходить уявний місток між безтурботним дитинством та дорослим життям. Це той період, коли людина вчиться відповідальності, набирається мудрості, набуває безцінного життєвого досвіду. Проте швидко сплинуть студентські роки - і ви вже на практиці втілюватимете свої інноваційні ідеї, здобуті знання та вміння», - зазначив Олександр Ковальчук.

Також Голова Держлісагентства підкреслив, що саме студенти протягом багатьох років були тим механізмом, який змушував країну змінюватися: «Згадайте курсантів, які мужньо трималися у бою під Крутами… Вже за роки незалежності студенти відіграють одну з ключових ролей у становленні нашої держави. За їх участі відбулася Студентська революції на граніті на початку 90-х років, вони перші вийшли на Майдан Незалежності та розпочали Революцію Гідності. Дехто з них став вічним Героєм Небесної Сотні… І зараз багато молодих патріотів добровільно та героїчно воюють за незалежність на Сході України. Вони є прикладом мужності та відваги».

Звертаючись до першокурсників Національного лісотехнічного університету, Олександр Ковальчук зазначив, що усі перешкоди долаються силою знань, а могутня, процвітаюча держава починається з університетських аудиторій, спортивних залів, бібліотек та лабораторій. «Саме ваше прагнення до навчання та пізнання, творчого мислення та самореалізації є запорукою гідного майбутнього. Тож хочу побажати, щоб вища освіта відкрила для вас нові перспективи, допомогла досягти поставленої мети, зробила вас впевненими в собі», - підкреслив він.

Окрім того, Голова Держлісагентства наголосив, що, незважаючи на складну ситуацію в країні, завдяки щоденній та виваженій роботі українського Уряду з 1 вересня студенти, яких є півтора мільйона, отримають підвищення стипендій: «Це ще один стимул гарно навчатися та прагнути отримувати високі бали за навчання».

За словами Олександра Ковальчука, Національний лісотехнічний університет є одним із флагманів у підготовці фахівців для лісової галузі України, розвиток якої неможливий без наукових розробок вищого навчального закладу.

«У вашому університеті працюють висококласні викладачі, на плечі яких покладена висока місія – виховати повноцінних, шанованих членів нашого суспільства, кожен з яких стане особистістю та патріотом своєї Батьківщини. Упевнений, що випускники університету стануть фаховими спеціалістами та допоможуть реформувати лісове господарство країни», - зазначив Голова Держлісагентства.

Прес-служба Держлісагентства 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління