Лісівники Львівщини готуються до проведення XIII Міжнародного економічного форуму у Трускавці

19 вересня 2013р, Новини. Прес-служба

Начальник Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Андрій Тирчик 18 вересня 2013 року взяв участь у робочій нараді, яка проходила у м. Трускавець під керівництвом першого заступника голови Львівської облдержадміністрації Богдана Матолича щодо підготовки та проведення XIII Міжародного Економічного Форуму «Глобалізація та Інтеграція: Виклики та Рішення».

На організаційній нараді перший заступник голови Львівської ОДА Богдан Матолич зобов’язав лісівників привести ввірені їм території у належний санітарний стан.

У зв’язку із зазначеним начальник Львівського ОУЛМГ видав розпорядження від 18.09.2013р. №19, за яким директорам ДП «Боринське лісове госодарстов», ДП «Львівське лісове господарство», ДП «Дрогобицьке лісове господарство», ДП «Стрийське лісове господарство», ДП «Сколівське лісове господарство» та ДП «Славське лісове господарство» доручено терміново приступити до очистки придорожніх смуг вздовж автомобільних шляхів від сухостійної, вітровальної та неліквідної деревини та провести усі необхідні заходи згідно вимог Санітарних правил в лісах України.

Одночасно з проведенням цих робіт лісівникам доручено прибрати аварійні та небезпечні дерева, поновити наглядну агітацію на бігбордах, перекрити всі непланові в’їзди в лісові масиви, привести в належний стан санітарні та водоохоронні зони, місця відпочинку та рекреаційні пункти вздовж автодоріг загальнодержавного значення.

Завершити роботи по прибиранню в придорожніх лісах лісівники планують до 6 жовтня поточного року.

Окрім цього, на робочій нараді розглянули питання необхідності визначення рекламних площ для встановлення бігбордів, з метою інформування населення та гостей області про проведення заходу, а також питання щодо організації транспортного перевезення учасників Форуму.

Основними завданнями Форуму є обговорення економічної політики та перспектив транскордонного співробітництва в Східній Європі, аналіз існуючих проблем та прийняття управлінських рішень, які дозволяють бути ефективними і конкурентоспроможними на світових ринках. Під час Форуму учасники зустрінуться з членами урядів європейських держав, політиками і фінансистами, експертами і лідерами міжнародного бізнесу, загалом очікується приїзд понад 50 чоловік із 8 країн світу.

«Закликаємо людей, зацікавлених у встановленні і розвитку ділових контактів, зокрема щодо співпраці з лісогосподарськими підприємствами Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства, взяти участь у Форумі, який відбудеться 10-12 жовтня 2013 року за адресою: м. Трускавець, вул. Городище, 8 (приміщення діагностичного лікувального реабілітаційного курортного комплексу «Ріксос-Прикарпаття»)».

Андрій Тирчик, начальник

Львівського обласного управління
лісового та мисливського господарства
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління