Відбулася виїзна нарада з проблемних питань всихання ялинових деревостанів в Карпатському регіоні

28 серпня 2015р, Новини. Прес-служба

27 серпня 2015 року на базі ДП «Вигодське лісове господарство» Івано-Франківського обласного управління лісового та мисливського господарства за адресою: смт. Вигода, Долинського району, Івано-Франківської області відбулася виїзна нарада з проблемних питань всихання ялинових деревостанів та вдосконалення законодавства з ведення лісового господарства в Карпатському регіоні.

Відкрив пленарне засідання голова Держлісагентства України Ковальчук О.П. Представлення учасників наради відбулось за участю О. Голубчака – начальника Івано-Франківського ОУЛМГ та С. Бесараба першого заступника голови Івано-Франківської ОДА. На нараду запрошені представники Українського науково-дослідного інституту гірського лісівництва ім. П.С.Пастернака, Львівське, Закарпатське, Чернівецьке обласні управління лісового та мисливського господарства, Державні спеціалізовані лісозахисні підприємства «Івано-Франківськлісозахист», «Львівлісозахист», Українське державне проектне лісовпорядне об’єднання, представників Міністерства екології та природних ресурсів Украни.

В ході проведення наради відбувся переїзд до лісових масивів Бистрівського лісництва (урочище «Глибокий»). Перший заступник начальника Івано-Франківського ОУЛМГ Олійник Р.Р. та директор ДП «Вигодське лісове господарство» Матусевич О.Б. ознайомили учасників наради з умовами ведення лісового господарства в похідних ялинниках із вираженим всиханням, оглядом пробних площ в експлуатаційних лісах та в лісах з обмеженим режимом користування, а також елементів транспортної інфраструктури.

За обговореними виступами учасників, був підготовлений проект рішення міжвідомчої виїзної наради із внесенням відповідних пропозицій.

Прес-служба Львівського ОУЛМГ



 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління