Відбулись останні у 2015 році біржові торги

9 вересня 2015р, Новини. Прес-служба

Товарна біржа «Львівська Універсальна» провела загальні біржові торги лісопродукцією державних лісогосподарських підприємств заготівлі 4 кварталу 2015 року.

Лісогосподарські підприємства Львівського ОУЛМГ на торги виставили понад 48 тис. м3 лісопродукції. Для забезпечення сировиною внутрішнього товаровиробника було запропоновано 9,5 тис. м3 пиловника ялини; 4,3 тис. м3 – пиловника ялиці; 2,2 тис. м3 – пиловника дуба; 3,6 тис. м3 – пиловника бука. Окрім цього, для потреб переробників було запропоновано 6,0 тис. м3 хвойної технологічної сировини для переробки та 3,5 тис. м3 твердолистяної технологічної сировини для переробки.

У торгах приймало участь 135 учасників. В основному, це деревообробні підприємства Львівщини (75 %). Також у торгах приймали участь підприємства з Івано - Франківської, Волинської, Рівненської, Закарпатської областей.

Торги пройшли у напруженій обстановці. Особливим попитом, як і на попередніх торгах, користувались пиловники дуба та ялини, технологічна сировини для переробки хвойних та твердолистяних порід. Ці сортименти були реалізовані на 100%. Не користується попитом на внутрішньому ринку в достатній мірі пиловник ялиці. Не реалізовані залишились і дрова для опалення.

Для більш повного забезпечення сировиною переробників будуть проводитись додаткові торги. Просимо усіх бажаючих ще придбати сировину заявлятись на додаткові торги (дата та час проведення торгів розміщено на сайті біржі «Львівська Універсальна»).

Відділ лісових ресурсів,

машин та технологій Львівського ОУЛМГ
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління